Ny bibelapp for ungdom


I forbindelse med at vi har «Bibelen» som tema ønsker vi å undersøke og spre info om hvilke ressurser som finnes. Derfor har vi bedt Bibelleseringen om å presentere seg selv, og hva de driver med, og akkurat nå er det først og fremst en ny app de arbeider med, som kan være spennende å sjekke ut. Har du tips til annet vi burde sjekke ut, ikke nøl med å ta kontakt på mail eller på Facebook.

Skrevet av Finn Olav Felipe Jøssang, redaktør for Bibelappen Connect


I januar lanserte Bibelleseringen den nye Bibelappen Connect – appen som kobler Bibelen til ungdommers hverdag. I tillegg til daglige bibelleseplaner finner man videoer, podcasts, artikler om «de store spørsmålene», muligheten til å sende inn egne spørsmål, troshistorier, samt en oversikt over kommende ungdomsfestivaler og eventer. Målet med appen er å samle de beste bibelressursene som finnes på norsk i en og samme app! Derfor er appen et samarbeidsprosjekt mellom Bibelleseringen og flere andre kristne organisasjoner om å gjøre tilgjengelig sine bibelressurser på samme plattform.

Vi tror at dette vil være et «vinn-vinn»-prosjekt for alle parter, og ikke minst noe som ungdommene selv vil ha stor glede av! Da slipper de å måtte lete seg rundt på nettet for å finne inspirasjonstoff for troen. I tillegg tror vi at appen vil være et godt verktøy for ungdomsledere som enkelt kan finne inspirasjonstoff (videoer, podcasts m.fl.) de kan bruke i sitt arbeid – og som de kan anbefale å sjekke ut når de drar hjem fra en leir eller lignende. 

Bibelappen Connect er åpen og tilgjengelig for alle. For at prosjektet skal «gå rundt» er man imidlertid avhengig av en felles finansiering mellom aktørene som er med og støtte fra private givere. Ønsker du å være med å støtte prosjektet? Ta kontakt på connect@bibellesringen.no. Og kom gjerne med tips og innspill til hvordan vi kan gjøre appen enda bedre!

Her kan du laste ned Bibelappen Connect:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.customchurchapps.bibelappenconnect
iPhone: https://itunes.apple.com/us/app/bibelappen-connect/id1327138017?mt=8


Bibelleseringen er en uavhengig kristen stiftelse som er tilkyttet Scripture Union International. I Norge har Bibelleseringen eksistert siden 1886 og har som formål å inspirere mennesker til daglige møter med Gud gjennom Bibel og bønn. Bibelleseringen er mest kjent for sine daglige bibelleseplaner for ulike aldersgrupper – Logos (for voksne) Connect (tidligere Siesta, for ungdom) og Alpha Super (for barn og barnefamilier).

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *