Ferdig agende til konfirmasjonsgudstjeneste 2


Konfirmasjonsgudstjenester September 2009

Gudstjenesten er et tverrfaglig samarbeid i staben og med ungdomsledere der konfirmantene er hovedpersoner og medvirker også med sang.

Ungdomsledere (20-25stk) er medliturger med oppgaver som band, forsangere, kirkeverter, ulike lesninger (se agende) og som forbedere. Vi har også ungdom som filmer og overfører til storskjern, samt lager dvd av gudstjenesten som kan kjøpes i etterkant. Vi har av miljøhensyn ikke agende av papir, men viser all tekst på liturgi og sanger på veggen.

Kantor har samarbeid med band, forsangere, samt konfirmantkor. Det musikalske materialet er noe av det vi presentere for konfirmantene på leir, noen kjernesalmer – noe nytt og noe litt eldre.

Kirketjener organiserer ungdomsledere til praktiske oppgaver.

Kateket organiserer konfirmantledere og er sammen med prest prosjektleder for gudstjenesten. Gode og detaljerte agender er viktig for en god kommunikasjon og en god ”produksjon” som vi kaller det her. Ofte har vi hatt fullstendig gjennomgang med ungdomsledere i forkant slik at alle er trygge på sine oppgaver, når og hvor de skal utføres. Vi gjennomfører 6 konfirmantgudstjenester i året, 1 i mai og 5 i september.

Med vennlig hilsen

Kateket Siri Kolberg, kantor Øystein Lund Olafsen og prestene Margit Lovise Holte, Sveinung Hansen og Gunnar Næsheim og mange ungdomsledere som har gitt sine tilbakemeldinger og bidrag i mange år.

Filen kan lastes ned både som .pdf og .doc:

konfirmasjonsgu.doc

konfirmasjonsgu.pdf

Relaterte artikler


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 tanker om “Ferdig agende til konfirmasjonsgudstjeneste

  • Avatar photo
   kristianvatne

   Hei! Jeg fikk lastet ned begge dokumentene da jeg prøvde. Hvilken maskin og nettleser sitter du på? Kan du prøve å laste dem ned på en annen maskin?
   Mvh Kristian