Å skrive kjærlighet, en side om selvskading 1


Skrevet av Katrine Holberg, UKT-student


To Write Love on Her Arms….

Er en kampanje som ble startet for å hjelpe en venn og fortelle en historie i 2006, visjonen til organisasjonen er; ”  To Write Love on Her Arms is a non-profit movement dedicated to presenting hope and finding help for people struggling with depression, addiction, self-injury and suicide.  TWLOHA exists to encourage, inform, inspire and also to invest directly into treatment and recovery.”
De fleste som kjenner til kampanjen har nok blitt kjent med den gjennom sangen The way she feels. Musikk videoen til denne sangen blir laget spesielt til denne kampanjen. Sangen bærer preg av å være dyster men med en fengende melodi. Den har en sterk og treffende tekst. Dessverre så er ikke cd`n som sangen befinner seg på i salg i Norge, men du finner den på youtube. Anbefales å ta en titt på den musikk videoen, sangen har flere temaer i seg noen av de er selvskading, depresjon, død, kjærlighet og sorg. Personlig tror jeg sangen kan være til hjelp for mange unge som sliter i hverdagen. På den måte at den fremviser at håpe ikke er ut selv om du er langt nede. Det finnes alltid noen som vil hjelpe deg, og ofte så er det de som står deg nærmest som er de første til å rekke ut en hånd, bare du er villig til å la de hjelpe deg.

Videre på hjemmesiden til kampanjen leser vi dette :
”You were created to love and be loved.  You were meant to live life in relationship with other people, to know and be known. You need to know that your story is important and that you’re part of a bigger story.  You need to know that your life matters.
We live in a difficult world, a broken world.  My friend Byron is very smart – he says that life is hard for most people most of the time.  We believe that everyone can relate to pain, that all of us live with questions, and all of us get stuck in moments.  You need to know that you’re not alone in the places you feel stuck.

Du kan lese mer om visjonen på denne nettsiden.
Organisasjonen har til nå nådd ut i over 40 forskjellig land. Hjemmesiden er ikke bare til hjelp for deg som sliter, men den er informerende og til hjelp til deg som er pårørende til en som sliter psykisk, eller rett og slett trenger hjelp til å hjelpe andre.
Hjemme siden er veldig tydelig på at de ikke stiller med 24 timers hjelp, de er heller ikke profesjonelle men de ønsker å skape en bro mellom dem og den aktuelle hjelpen personene trenger.

Her kan du se musikkvideoen som har gjort kampanjen enda mer kjent

Kampanjen er et veldig bra konsept, og i det du går inn på siden så føler du ikke at du får stemplet psykisk syk, som du kan oppleve å få på flere andre hjemme sider som er til for å hjelpe.
Jeg anbefaler gjerne denne nettsiden til en som trenger hjelp selv eller til en som trenger å lære mer om å hjelpe andre.

Relaterte artikler


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Én tanke om “Å skrive kjærlighet, en side om selvskading