Reisebrev: ARENA 2016


Skrevet av Stine Emilie

Vi i U! ba om reisebrev fra ungdom som var på festival i sommer. Her kommer en hilsen fra Stine Emilie som var på KRIK Arena.


ARENA 2016

Vannski, wakeboard, tube, bading, sol, is, hagekro, super-lørdag, CHRISC-løp, 5-kamp, lovsang, bra møter, morsomme sketsjer, gode venner, godt fellesskap.

Etter noen fantastiske dager på leir på deilige Dvergsnestangen i Kristiansand sitter jeg igjen med mange gode minner og øyeblikk. Jeg hadde gledet meg veldig lenge til Arena, jeg meldte meg på i sekundet påmeldingen startet. Jeg vet nemlig at det er sykt bra, jeg visste hva jeg gikk til.

IMG_0239Arena skiller seg fra andre ungdomsleirer og festivaler ved at den er kristen festival. Arena er en røykfri, snusfri og alkoholfri leir, hvor det er trivelige mennesker med gode verdier. På Arena er det derfor ikke noe drikkepress, vi har det bare utrolig gøy uten å drikke.

KRIK har et veldig tydelig budskap, men er samtidig ikke ekskluderende. Miljøet i KRIK er veldig bra, det er et åpent og trygt. Alle er velkomne, og alle får være seg selv. Godt fellesskap!

Dette året meldte jeg meg på Watergames. Det var skikkelig, skikkelig gøy! Vi sto på vannski og kjørte tube. Den siste dagen på aktivitet dro vi til en kabelbane og kjørte wakeboard, det var sjukt fett!

På ARENA er det mange spennende aktiviteter man kan melde seg på. Man velger blant 34 forskjellige, og får instruksjon i aktiviteten i tre dager. Kiting, Rumpeldunk, 100 % adventure, havkajakk, elvekajakk, lacrosse og brettseiling er bare noen få eksempler.

Hver morgen og kveld er det møter med taler, sketsjer og lovsang. Talene på ARENA er holdt av flinke talere og er alltid veldig bra, lovsangangen topper alt. Vi synger mye på engelsk, og synger rock. Det er utrolig gøy og kult. Etter hvert kveldsmøte er det hagekro. I hagekroa er det alltid veldig bra stemning, dans, sang og masse folk!

Et av høyIMG_0013depunktene på leir må være lovsangsfesten på super-lørdag, som ingen ville skulle ta slutt. Der var det god stemning! På superlørdag skjer det utrolig mye gøy som en avslutning før domkirken tidlig søndag morgen. Dagen begynner med CHRISC-løpet rett etter morgenmøtet, etterfulgt av fem-kamp og fotball- og volleyballturneringer.

Det nye nå i sommer var jo Pokémon, så vi spilte jo selvfølgelig Pokémon under fem-kampen og leirsangen hadde melodien til Pokémon-sangen.

Jeg kommer definitivt tilbake neste år. Arena anbefales på det sterkeste! Arena er en arena der man blir bedre kjent med andre mennesker og med Jesus. Jeg garanterer god stemning og en fantastisk avslutning på sommerferien!

Hilsen Stine Emilie

Relaterte artikler

  • Ingen relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *